Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК УДК 637.5
Крыжова Юлия Петровна,Шевченко Ирина Ивановна,,,,,
ВПРОВАДЖЕННЯ ІННОВАЦІЙНИХ РІШЕНЬ В ТЕХНОЛОГІЇ ВАРЕНИХ КОВБАС
Kryzhova Yu.P., Shevchenko I.I.
IMPLEMENTATION OF INNOVATIVE SOLUTIONS IN THE TECHNOLOGY OF BOILED SAUSAGE

Аннотация. Інноваційні технології у виробництві вареної ковбаси дали можливість досягти структуру варено-копченої ковбаси «Сервелат» завдяки застосуванню добавки «Вікторія», виключити процеси соління сировини та витримки у посолі, кутерування, застосувати термічне о

Ключевые слова: варена ковбаса, варено-копчена ковбаса, стуктура, харчові добавки, сироватка.

Abstract. Innovative technology gave an opportunity in production boiled sausages reached the structure boiled- smoked sausages “ Servelat” , thanks to the application of the additive “Victoria”, eliminating the processes of picking raw materials and aging in brin

Keywords: boiled sausage, boiled-smoked sausage, structure, nutritional supplements, serum.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>