Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК УДК 338
Заячкивская Оксана Васильевна,,,,,,
ОСОБЕННОСТИ ЦЕНООБРАЗОВАНИЯ НА ПРОДУКТЫ ПИТАНИЯ
Zayachkivska O.V.
FEATURES PRICING FOR FOOD

Аннотация. У статті зроблена оцінка пілотного проекту щодо ефективного регулювання ціноутворення. Передбачалося, що його розробка дасть можливість визначити, які питання державного регулювання цін стримує розвиток бізнесу і як змінити його так, щоб він був ефективни

Ключевые слова: ціноутворення, продукти харчування, споживчі ціни.

Abstract. The article made evaluation of the pilot project for effective regulation of pricing. It was assumed that it will develop to determine which questions of state regulation of prices holding back business development and how to change it so that it was an e

Keywords: pricing, food, consumer prices.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>