Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 330.3:338:51-77
Дмитренко Руслан Николаевич,,,,,,
ПОРІВНЯЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ДІЄВОСТІ ПІДПРОЦЕСІВ ПРОЦЕСУ ФУНКЦІОНУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ М’ЯСОПРОДУКТОВОГО ПІДКОМПЛЕКСУ
Dmytrenko R. M.
COMPARATIVE CHARACTERISTIC OF THE FORCE SUBPROCESSES OF THE PROCESS OF FUNCTIONING OF ENTERPRISES OF MEAT AND PRODUCT SUBCOMPLEX

Аннотация. У статті на прикладі виробничої діяльності конкретного підприємства м’ясопродуктового підкомплексу Вінницької області України як складної системи розглянуто порівняльну характеристику дієвості підпроцесів процесу функціонування підприємства на основі моде

Ключевые слова: дієвість процесу; загальний, чистий і масштабний продукти процесу; масштабність, ефективність і результативність процесу. порівняльний аналіз.

Abstract. Among the publications on the development of a methodology for studying the aspects of the force of the processes of functioning of compound dynamic controlled systems of certain types and levels for the purpose of to manage them their place should take a

Keywords: force of process; total, net and scaled products of process; scale, effectiveness and efficiency of process; comparative analysis.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>