Рейтинг пользователей: / 2
ХудшийЛучший 
УДК УДК 658.1
Черных Елена Викторовна,,,,,,
РОЛЬ ІНТЕГРОВАНИХ ФОРМ ОБ’ЄДНАНЬ ПІДПРИЄМСТВ М’ЯСОПЕРЕРОБНОЇ ГАЛУЗІ УКРАЇНИ У ФОРМУВАННІ ДОДАНОЇ ВАРТОСТІ ПРОДУКЦІЇ
Chernykh O.V.
THE ROLE OF INTEGRATED FORMS OF ASSOCIATIONS OF ENTERPRISES OF MEAT PROCESSING INDUSTRY OF UKRAINE IN THE FORMATION OF VALUE-ADDED PRODUCTS

Аннотация. В роботі розглянуто види об’єднань підприємств, зроблено висновки щодо необхідності створення інтеграційних об єднань підприємств зокрема м’ясопереробної галузі, для збільшення величини доданої вартості продукції та оптимізації ланцюга створення доданої в

Ключевые слова: Ключові слова: додана вартість, вертикальна інтеграція, харчова промисловість, об’єднання підприємств, ланцюг доданої вартості продукції.

Abstract. The paper discusses the types of business associations conclusions are made about the need to create ntegrating about enterprises in particular the meat industry, to increase the value of value-added products and optimize the chain of added value at all s

Keywords: Key words: value added, vertical integration, food industry, associations of enterprises, value-added chain of production.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>