Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 633.14"324":631.563.9
Ящук Надежда Александровна,,,,,,
ДИНАМІКА АМІЛОЛІТИЧНОЇ АКТИВНОСТІ ЗЕРНА ЖИТА ОЗИМОГО РІЗНИХ СОРТІВ ПІД ЧАС ТРИВАЛОГО ЗБЕРІГАННЯ
Yashchuk N.
DYNAMIC OF ACTIVITY AMYLASE OF WINTER RYE DIFFERENT VARIETIES DURING LONG STORAGE

Аннотация. Досліджено вплив сортових особливостей та терміну зберігання на амілолітичну активність зерна жита озимого різної початкової вологості. Встановлено, що високі показники "числа падання" зерно жита зберігає протягом п’яти років. Протягом усього періоду зберігання вищі показники "числа падання" були у зерна жита озимого сорту Сіверське та за стану середньої сухості зерна.

Ключевые слова: зерно жита озимого, амілолітична активність, число падання, сорт, стан зерна, тривалість зберігання, клас якості

Abstract. The influence of varietal characteristics and period of storage on amylolytic activity of winter rye different initial moisture content was studied. High indicators "falling number" rye grain retains during 5 years was set. During the storage period highest indices "falling numbers" were in winter rye varieties Siverske and the state of average of dryness grain.

Keywords: winter rye, amylase activity, falling number, varieties, condition of dryness grain, duration of storage, class quality

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>