Рейтинг пользователей: / 3
ХудшийЛучший 
УДК 637.12.045/05:636.2
Антонюк Татьяна Андреевна,Коропец Лариса Анатольевна,Бойко Елена Владимировна,,,,
МЕТОДИ ВИЗНАЧЕННЯ ВМІСТУ ЖИРУ І БІЛКА В МОЛОЦІ
Antoniuk T.A., Koropets L.A., Boyko O.V.
METHODS OF TESTING OF FAT AND PROTEIN IN MILK

Аннотация. Встановлено, що при визначенні вмісту жиру і білка на ультразвуковому аналізаторі молока “Гранат” та інфрачервоному аналізаторі “LactoScop” більше точним порівняно з арбітражними методами є метод інфрачервоної спектроскопії з використанням ІЧ-аналізаторів.

Ключевые слова: молоко, вміст жиру, вміст білка, методи аналізу, технічні засоби

Abstract. It has been proved through testing of fat and protein in milk by means of ultrasound analyzer “Granat” and infrared analyzer “LactoScop” that infrared spectrometry produces more accurate results as compared to arbitrary analytical methods.

Keywords: milk, content of fat, content of protein, analysis methods, technical equipment

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>